Tule kokemaan palvelumme

MieliMedin voimaannuttava lyhytterapia.

AlkuMedin yksilöllinen ja tehokas riippuvuuksista eroon polku.

YritysMedin palvelu – Vähentää yrityksen kustannuksia ja lisää työhyvinvointia.

MieliMed - Avain muutokseen

Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, jossa mieli vaikuttaa kehoon ja keho vaikuttaa mieleen. Muuta ajattelutapaasi – Parannat kehosi ja mielesi hyvinvointia. Hyvinvoiva ja joustava mieli on avain tasapainoisempaan elämään.

Kenelle ratkaisukeskeinen terapia ja valmennuspalvelumme sopivat?

MieliMed terapia on suunnattu ihan tavallisille ihmisille, jotka kaipaavat matalan kynnyksen keskustelu apua, haluavat päästä ulos ongelmakehästä tai kaipaavat tukea pysyvien elämäntapamuutosten läpiviemiseen.

Se tarjoaa voimaannuttavaa tukea kriisin kohdanneille ja sopii niille, jotka haluavat välttää rajoittamasta mahdollisuuksiaan vakuutusten tai työn saannin suhteen hakemalla apua mielenterveysongelmiin perinteisiltä terveydenhuollon ammattilaisilta.

MieliMed mielen valmennus- ja terapiapalvelut toimivat myös, kuten perinteinen kuntosali – Ennaltaehkäisevästi ja selkeästi elämänlaatua parantaen. Silloin, kun haluat yksinkertaisesti voida paremmin.

Mitä ratkaisukeskeisessä terapiassa tapahtuu? Ensimmäinen askel.

Ensimmäisellä terapiaistunnolla keskitytään kartoittamaan terapiaan tai valmennukseen hakeutumisen syyt. Konkretisoimme asiakkaan kanssa yhdessä hänen tavoitteensa, joita kohti lähdetään etenemään myöhemmissä istunnoissa asiakkaalle mitoitetuin askelin.

Usein terapiaan tullessaan  asiakas ei vielä tiedä mitä hän konkreettisesti haluaa, mutta hän tietää, ettei ole tyytyväinen nykyhetkeen. Se tieto riittää,  jotta pääsemme hahmottamaan asiakkaan oman muutostoiveen keskustellen ja ratkaisukeskeisiä työkaluja hyödyntäen.

Miksi MieliMedin terapia on lyhytkestoisuudestaan huolimatta vaikuttavaa?

MieliMed lyhytterapiassa keskitytään selkeisiin tavoitteisiin ja konkreettisiin muutoksiin. Asiakas on itsensä paras asiantuntija ja hän määrittelee ongelmansa ja tavoitteensa, mikä osaltaan lisää motivaatiota ja sitoutumista.

Lyhytterapiassa käytetään konkreettisia harjoituksia ja työkaluja, joita asiakas voi viedä omaan arkeensa ja hyödyntää niitä myös tulevaisuudessa. Terapia korostaa henkilökohtaisia voimavaroja ja vahvuuksia, mikä myös auttaa asiakasta löytämään itselleen parhaat ratkaisumallit sekä selkeyttämään omat arvot elämässä.

Vaikka terapia saattaa olla lyhytkestoista, sen vaikutukset ovat merkittäviä, kun asiakas sitoutuu aktiiviseen työskentelyyn. Toimiva yhteistyö terapeutin kanssa on myös tärkeä edellytys onnistumiselle.

Tule MieliMediin kokemaan voimaannuttava lyhytterapia, joka keskittyy juuri sinun tarpeisiisi. Ota ensimmäinen askel kohti tasapainoisempaa ja voimakkaampaa elämää!

Terapialla pysyviä muutoksia

Tutustu palveluhinnastoon ja maksuvaihtoehtoihin – TÄSTÄ

AlkuMed - Eroon riippuvuuksista

AlkuMed on erikoistunut riippuvuuksien hoitoon tarjoten moniammatillista tukea. Yhteistyöllä mielenterveys- ja päihdehoitajien, ratkaisukeskeisten terapeuttien sekä tarvittaessa psykiatrisen päihdelääkärin kanssa pyrimme pysäyttämään asiakkaan riippuvuuskierteen ja kasvattamaan muutoshalukkuutta.

Yksilöllinen hoitopolku

Hoidamme jokaisen asiakkaan yksilöllisesti, rakentaen räätälöidyn hoitopolun hänen tilanteensa ja tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on auttaa ymmärtämään riippuvuuden mekanismi ja irrottautumaan haitallisista riippuvuuksista tai pakonomaisesta käyttäytymisestä.

Laaja tuki erilaisiin riippuvuuksiin

Olipa kyse alkoholi-, päihde-, nikotiini-, työ-, ravinto-, seksi-, tai muusta riippuvuudesta, tarjoamme asiakkaillemme tukea ja työkaluja tämän voittamiseksi. Ammattilaisemme ovat asiakkaan tukena koko muutosmatkan ajan, auttaen uusien toimintatapojen juurruttamisessa.

Ratkaisukeskeinen lähestymistapa muutoksessa

AlkuMedin riippuvuuden hoidossa käytämme ratkaisukeskeistä lähestymistapaa, jossa ensisijaisena tavoitteena on asiakkaan muutostoiveen hahmottaminen ja suunnitelman tekeminen siitä, mitä tulee tilalle riippuvuuden väistyessä. 

Autamme asiakkaita ymmärtämään riippuvuuksien syntymekanismeja ja niitä ylläpitäviä toimintatapoja. 

Lisäksi tukemme kohdistuu vaikeiden tunteiden käsittelyyn ja uusien taitojen löytämiseen sekä käyttäytymisen että tunteiden hallinnassa.

Yksilöllinen hoitopolku kohti vapaata elämää

AlkuMed tarjoaa yksilöllisen hoitopolun, jossa hyödynnetään moniammatillista osaamista ja ratkaisukeskeisiä työkaluja kohti riippuvuuksista vapaata elämää.

Pieni investointi - Iso vaikutus

Riippuvuuksien hoidossa pieni investointi voi tuottaa merkittävän vaikutuksen. Erityisesti päihde- ja rahapeliriippuvuuksissa se on rahassa mitattavissa oleva tulos terapian hyödyistä. Muun tyyppisissä riippuvuuksissa vaikutus näkyy yleensä voimakkaimmin inhimillisen kärsimyksen tai sairauksien ehkäisynä.

Usein riippuvuuksien haittavaikutukset vaikuttavat laajasti koko perheeseen, erityisesti lapsiin ja sukulaisiin.

Onnistunut hoito voi ehkäistä sairauksia ja jopa kuolemia, sillä ajoissa annettu tuki ja varhainen puuttuminen voivat estää riippuvuuden syventymistä ja sen aiheuttamia haittoja sekä onnettomuuksia.

YritysMed - Työyhteisön hyvinvointi

Ratkaisukeskeisen YritysMedin työhyvinvointivalmennus on suunniteltu vahvistamaan ja ylläpitämään työkykyä sekä edistämään yleistä elämänlaatua ja hyvinvointia. YritysMedin lähestymistapa korostaa, että hyvinvoiva mieli on yhtä merkityksellinen niin työpaikalla kuin vapaa-ajallakin. Uskomme, että työhyvinvointi vaikuttaa suoraan työtehoon ja vähentää työnantajalle syntyviä kustannuksia.

Miksi valita Ratkaisukeskeinen YritysMed?

Ratkaisukeskeinen YritysMed tarjoaa kokonaisvaltaista työhyvinvointivalmennusta, joka kattaa laajan kirjon palveluita. Tavoitteenamme on paitsi vahvistaa ja ylläpitää työkykyä myös edistää elämänlaatua ja hyvinvointia yrityksessäsi.

Työhyvinvointivalmennuksen kohokohdat:

Kokonaisvaltainen lähestymistapa:

Ymmärrämme, että mielen hyvinvointi on avainasemassa. Työhyvinvointi ei ole vain työpaikalla tapahtuvaa, vaan se heijastuu koko elämään.

Tehokkuus ja kustannussäästöt:

Panostamalla työntekijöidesi hyvinvointiin voit odottaa suorituskyvyn kasvua ja samalla vähentää pitkän aikavälin kustannuksia. Hyvinvoiva työntekijä on tuottavampi työntekijä.

Laajat palvelut:

Tarjoamme myös työsovittelua ja työnohjausta, jotta voimme tukea yritystäsi monipuolisesti. Työsovittelun avulla ratkotaan mahdollisia konflikteja tehokkaasti, kun taas työnohjaus auttaa kehittämään työntekijöiden ammatillista osaamista.

Tuottavuutta ja Hyvinvointia

Ratkaisukeskeinen YritysMed on kumppanisi työhyvinvoinnin parantamisessa. Tarjoamme kokonaisvaltaista tukea, joka vaikuttaa positiivisesti niin työpaikan ilmapiiriin kuin taloudelliseen tulokseenkin. 

Ota askel kohti terveempää ja tuottavampaa työympäristöä.

Ota yhteyttä ja tiedustele yrityksellesi sopivaa palvelukokonaisuutta.

Tutustu asiantuntijoihimme

Olemme ylpeitä saadessamme esitellä monipuolisen tiimimme, joka tekee mahdolliseksi kaiken sen upean työn, jonka takana yrityksemme seisoo.

Jokainen tiimimme jäsen tuo mukanaan oman ainutlaatuisen osaamisensa ja intohimonsa, mikä tekee meistä vahvan yhteisön.

Me olemme täällä sinua varten.