Satu Reijo - Alkumed

Satu Reijo

Ratkaisukeskeinen terapeutti, kriisityöntekijä

Millainen terapeutti olen:

Mielestäni onnistuneen terapian edellytys on aito kohtaaminen. Kohtaan sinut elämäntilanteestasi ja historiastasi riippumatta kunnioituksella ja arvostuksella, sinua kuunnellen. Uskon siihen, että jokainen ihminen on oman tilanteensa ammattilainen ja tietää, mikä on hänelle parasta. Yhdessä pohtien löydämme tämän parhaan ja etsimme reitin sinne.

Ratkaisukeskeinen lähestymistapa

Viitekehykseni on vahvan ratkaisukeskeinen ja eteenpäin katsova, joskin terapiassa voimme tarpeen mukaan pysähtyä myös menneisyyden tapahtumien äärelle. Työskentelen päivätöissäni syrjäytymisvaarassa olevien nuorten aikuisten kanssa ja vapaaehtoistyönäni elämänkriisissä olevien ihmisten ja akuutin hädän kanssa. Tämä laaja-alainen kokemus antaa minulle ymmärryksen monenlaisiin haasteisiin, kuten itsetuhoisuus, riippuvuudet, uupumus/masennus/ahdistus ja kriisit.

Kuulluksi ja nähdyksi tuleminen

Kanssani työskennellessäsi tulet kuulluksi ja nähdyksi arvokkaana yksilönä ja käsittelen kanssasi kipeitäkin asioita niille kuuluvalla ymmärryksellä ja hienovaraisuudella. Tartun vaikeisiinkin asioihin rohkeasti ja avoimesti, kuitenkin sinun rajojasi kunnioittaen. Minulle mikään kertomasi asia ei ole liian pieni huomioitavaksi, eikä mikään sisälläsi kantamasi möhkäle liian iso tai vaikea käsiteltäväksi.

Ota ensimmäinen askel ja tule tapaamaan minua, otetaan seuraavat askeleet yhdessä kohti ansaitsemaasi hyvää.

TAKAISIN